Autostrăzile din România – hartă interactivă

Autostrăzile din România – hartă interactivă

Autostrăzile din România, între mit și realitate.

Starea autostrăzilor din România, prezentată într-o manieră interactivă.

Autostrăzile din România, într-o hartă atotcuprinzătoare! Au fost reprezentate tronsoanele de autostradă date în exploatare (verde), care sunt în execuţie (galben) sau deja planificate (portocaliu). Pe lângă acestea, au mai fost reprezentate alte 3 planificări de autostradă (gri). Execuția acestora, sperăm noi, nu se va întinde undeva foarte departe în viitor. Am trasat doar tronsoanele a căror existență a atins un oarecare stadiu al certitudinii. Există o mulţime de alte planuri, dar deocamdată doar pe hârtie.

Pentru a afla informaţii despre o anumită porţiune de autostradă, lungimea şi stadiul ei, precum şi câteva informaţii referitoare la constructori sau suma proiectului, faceţi un singur click pe secţiunea de autostradă dorită. Aveți astfel la îndemână o hartă complexă cu autostrăzile din România, atâtea câte sunt ele deocamdată.

UPDATE: Noul Masterplan de transport schimbă radical destinul pentru autostrăzile din România. Vom reveni cât de curând cu detalii despre noile tronsoane, reprezentate pe hartă.

Spor la vizualizare. Vă lăsăm pe voi să trageţi concluziile în urma vizualizării hărţii interactive.

Sursa informaţiilor: www.130km.ro

Sursa tabelelor: www.skyscrapercity.com

4 Responses so far.

 1. enjoymap says:

  Salut Dan. Intr-adevar, la ce progrese sunt, nici nu iti vine sa deschizi atatea programe sa schimbi o liniuta. 🙂 Am actualizat harta iar informatiile urmeaza cat de curand. Multumim! 🙂

 2. Dan says:

  Ce s-a întâmplat cu actualizările de un an încoace? E drept că nu a fost nu știu ce progres…

 3. enjoymap says:

  Salut Alex,
  Se schimbase ceva drepturi de folosinta pentru harta de fundal principala si a trebuit sa schimbam, temporar. Acum am pus la loc totul, ba chiar si altele in plus 🙂
  In curand va trebui si o actualizare pentru harta asta! Momentan toate eforturile au fost depuse pentru harta calitatii drumurilor.
  Multumim de observatie!

 4. Alex says:

  Ce s’a intamplat cu vechea harta? ..care avea 3 variante de vizualizare
  ..mult mai bine se intelegea acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *