Uncategorized

Harta interactivă pentru reciclarea hârtiei și sticlei în Timișoara

Timișoara reciclează selectiv, iar contribuția ta este importantă! Cu ajutorul acestei hărți interactive poți vizualiza locațiile clopotelor amplasate de Retim, special destinate colectării selective a hârtiei și sticlei. La un click distanță poți afla cel mai apropiat și convenabil loc pentru tine. Folosește iconița din stânga sus cu semnul de localizare iar harta va fi centrată pe locația ta curentă. Dacă vrei să fii mai exact, poți folosi instrumentul de măsurat, reprezentat de iconița cu semnul de riglă. Pentru a afla ce tip de clopote sunt într-o anumită locație, click pe semnul de reciclare verde. Tot aici, vei găsi un ghid educativ de reciclare selectivă, pentru a afla ce tipuri de deșeuri pot fi depuse. Clopotele albastre sunt destinate hârtiei și cartonului, iar cele verzi sticlei.

Cred că simplificarea listelor cu locațiile clopotelor pentru reciclare prin transpunerea lor într-o hartă interactivă va ajuta la identificarea rapidă a celei mai convenabile locații și creșterea gradului de conștientizare a importanței reciclării acestor materiale.

Dacă identificați neconcordanțe pe hartă, lăsați un comentariu și voi remedia problema.

DISCLAIMER: Această hartă este pur informativă, poate conține elemente eronate sau informații neconforme cu realitatea. Orice mod de folosire a hărții este strict responsabilitatea utilizatorului.

 

2 thoughts on “Harta interactivă pentru reciclarea hârtiei și sticlei în Timișoara

  1. Multumesc pentru observatie. Ar trebui acum sa fie actualizata harta. Se mai schimba referintele pentru hartile de fundal si asa pot aparea astfel de erori.

  2. Harta nu functioneaza corect. Strazile lipsesc. Sunt vizibile doar punctele de colectare pe un fundal gri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *